Депозит и теглене на средства по сметката в Ефбет
Депозирай Сега!

Вероятно някои играчи не биха имали нужда от тази секция, тъй като депозирането и изтеглянето на пари от акаунта, който сте регистрирали в  Ефбет е лесно и безпроблемно. За опитните играчи следващите разяснения може и да са излишни, но за стартиращите „бетаджии” – поне на онлайн ниво, не е лошо да имат едно упътване как да действат.

Важно!!!

При първо депозиране трябва да си верифицирате акаунта,като изпратите снимки от личната си карта и от дебитна/кредитна карта(от която се депозирали пари) на съпорт имейла на Ефбет!

support@efbet.com

Регистрацията в Ефбет сама по себе си не ви задължава моментално да вкарате каквито и да е средства по сметката си. Това е възможно да се случи и на доста по-късен етап – до деактивиране на потребителя се стига в редки случаи при липса на игра и след сериозен толеранс от време. Важното е да се знае, че първоначалният депозит, независимо по какъв път се прави, няма как да бъде по-малък от 10 лева или равностойната сума на тази в чуждестранна валута.

Зареждането на акаунта може да се случи както с плащане в брой, така и с виртуален способ. Защо „кеш”, след като регистрацията е онлайн? Защото Ефбет позволява да използвате услугите на платформи като Cashterminal или EasyPay, при които депозирането може да се извърши на каса или терминал, докато си плащате сметките. С внесената така сума вече можете да играете онлайн.

EasyPay  CashTerminal
Депозит  мин. 10лв.

мин. 10лв.

макс. 100 000лв.

Теглене мин. 30лв.

макс. 5000лв.

няма ограничение
Такса Няма Няма

Но можете и да си спестите разходката, като използвате друг метод. Валидни опции за депозиране и теглене в Ефбет са операциите с кредитни карти, които са защитени от системата на букмейкъра. При тези транзакции валутата не е от значение, стига да отговаря на минималния праг, освен това не се удържат такси.

Важно!!!

Картата, от която депозирате пари трябва задължително да е на ваше име,в противен случай,ако имате печалба няма да може да си я изтеглите!!!

Кредитни/Дебитни Карти
Депозит Мин.10лв.

Макс.10 000лв.

Теглене Мин.30лв.

Макс.Няма ограничение

Такса Няма

Съществува и опцията да се използват онлайн платформи – международни като Skrills (Moneybookers) или български като ePay.bg.

Skrill ePay.bg
Депозит Мин.10лв.

Макс.Няма Ограничение

Мин. 10лв.

Макс.300лв.

Теглене Мин.10лв.

Макс.Няма ограничение

Мин.30лв.

Макс.Няма ограничение

Такса Има  Има

Възможно е да се използват също системите на EcoPayz или Netteller, като при тях има ограничение по отношение на видовете валути.

PayPal
Към дадения момент използването на популярен начин за плащане като PayPal не е наличен в Ефбет.

Банковият превод е сигурен вариант, като при него актуализацията на данните се случва по-бавно при международни преводи. При всички изброени методи букмейкърът гарантира, че внесените средства ще заредят незабавно вашия акаунт, а при теглене ще получавате сумата, която искате.