Регистрация в Ефбет
Регистрация – Натисни Тук

Наясно сме, че ви е омръзнало да ви канят да се регистрате във всевъзможни сайтове и локации в уеб-пространството, за да можете да пишете или да извършвате някакви действия. Но за да играете онлайн в Ефбет, създаването на акаунт е неизбежно и отнема буквално броени минути. Платформата за подаване на информация е опростена и достъпна за всеки потребител.

Първото нещо, което трябва да направите за да се регистрирате в Efbet е да влезете в сайта на букмейкъра от тук Efbet.com. След като сте влезли избирате бутона регистрация,както е показано в снимката отдолу.


Всяка регистрация в Ефбет в общи линии се осъществява в три стъпки. При първата, която можете да видите в картинката отдолу, си избирате потребителско име и парола. Естествено, няма как да има юзъри с едно и също наименование, така че трябва да се спрете на вариант, който вече не е записана в системата на най-големия български букмейкър, същото се отнася и за и-мейла, към който се осъществява вписването. Паролата, каквато е практиката почти навсякъде напоследък, има изисквания за присъствие на поне една цифра, една малка и една голяма буква, дължина не по-малка от 6 и не по-голяма от 20 символа. Освен че е важно да ги запомните, не забравяйте и кода си за сигурност, който е допълнителен ключ към вашия акаунт.В полето Промоционален код въведете – 9312  ,така ефбет редовно ще ви предлага промоции и бонуси.


Форма за регистрация


Преди да продължите напред, не забравяйте да поставите „чавки” на три от полетата, които изискват потвърждение – не е задължително да маркирате единствено празното пространство, в което ви се предлага да получавате по електронна поща актуална информация за промоции и бонуси. Ясно е, че трябва да имате навършени 18 години, освен това се изисква съгласие със задължителните условия на Ефбет, а също и с политиката за защита на личните данни. Дали ще ги прочетете предварително – това вече зависи от вас.


Но що се отнася до личните данни, те трябва да бъдат попълнени коректно при втората стъпка от регистрацията в Ефбет (така както е направено в примера долу – не се опитвайте да ги копирате, няма да работят за вас). Мнозина биха се поколебали да оставят своето ЕГН (Id number), но от букмейкъра уверяват, че тази ключова информация се пази отговорно в огромната база от данни на компанията. Злоупотребата с тези данни от страна на фирмата е недопустима, а дали вие бихте предоствяли личната си информация на трети лица – за това вече няма как да се търси вина в платформата, предлатащи игрите.


След като сте преминали успешно първите две стъпки – попълнили сте верно имената, датата си на разждане, както националността и адреса, идва ред на последния етап – захранване на сметката с пари. Съществуват няколко основни метода да вкарате стойност в своя депозит – на картинката можете да ги видите в падащото меню.

Най-лесно и бързо това се получава с дебитна или кредитна карта. Задължително картата от която депозирате трябва да е на ваше име,в противен случай при евентуална печалба няма да може да си дръпнете парите.

Възможно е също така тази част от регистрацията да бъде осъществена с плащане през системата на ePay,но е възможно да стане и чрез EasyPay или Skrill (Moneybookers). Популярна опция за електронни плащания, каквато е PayPal, не се прилага в случая. Позволен е и банков превод, но така процедурата става малко по-тромава, особено ако нямате интернет банкиране.

Минималната сума за първоначален депозит е 10 лева. Вероятно мнозина от вас са поблазнени от опцията за бонус до 110 лева при първоначална регистрация в Ефбет, но не бързайте да мислите, че ще получите на момента допълнително пари, които да изтеглите. За повече информация относно бонусите на Ефбет вижте тук . Уверяваме ви, че от момента, в който започнете регистрацията, до старта на играта ще изминат броени минути